sluiten

WakaWaka

Handig voor onderweg: voor de producten van het sympathieke Nederlandse technologiebedrijf WakaWaka is het haast een understatement. De duurzame zaklampen en powerbanks op zonne-energie hebben zich op relatief korte termijn opgewerkt tot onmisbare camping- en festivalattributen.

Alle merken

WakaWaka Power+

De ultralichte WakaWaka Power+ is wellicht het populairste product uit het WakaWaka-gamma. Het is een compacte, maar heel krachtige powerbank en zaklamp op zonne-energie. Met de Power+ kan je smartphone anderhalve keer opladen. Gebruik je 'm als lamp, dan heb je tot 200 uren helder licht. Het ontwerp zit bovendien heel slim in elkaar: je kan de lamp zonder problemen op een fles monteren of aan een haak hangen.

"Fantastische aankoop. Met de WakaWaka kan ik mijn smartphone en e-reader opladen en ik heb er ineens een uitstekende zaklamp bij. Het is extra leuk om behalve jezelf ook nog iemand anders blij te maken met zonne-energie. Door een powerbank te kopen, doe je er ineens een cadeau aan een gezin in een probleemgebied."

- Tom, tevreden klant

Buy One, Give One

Wereldwijd zijn er meer dan 1 miljard mensen die geen toegang hebben tot licht en stroom. Met grote gevolgen voor hun sociaaleconomische ontwikkeling, want het beperkt hun toegang tot onderwijs, werk en communicatie.

Het bedrijfsmotto van WakaWaka is 'Share the sun': omdat energie een basisbehoefte zou moeten zijn voor iedereen, wil WakaWaka 's werelds grootste energiebron - de zon - voor iedereen toegankelijk maken. Per energiecel die het bedrijf verkoopt, wordt er een tweede aan een goed doel gedoneerd. Op die manier gingen er al meer dan 3000 lampjes naar Haiti en kregen al meer dan 5000 Syrische vluchtelingen licht en energie.

"WakaWaka is Swahili. Het betekent 'helder licht'."

Benieuwd welke opvallende merken je nog vindt in Hendrikshuis?

Check het overzicht van onze merken.